Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğan fidesi görmek

Rüyada soğan fidesi görmek

Rüyada soğan fidesi görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada soğan fidesi gördüyseniz:

  • Yanlış özür beyan etmeniz veya olan biten yanlışlıkları düzeltmemeniz durumunda sorun yaşanabilir.

Rüyada soğan fidesi görmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına yorulur.

Rüyada biber fidesi görmek berekete ve bolluğa kavuşulacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sebze fideleri görmek kişinin can derdine düşeceğine, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada lahana fidesi görmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sebze fide görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, zenginliği bulacağına, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına delalet etmektedir.

Rüyada nohut fidesi görmek önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine tabir olunur.

Rüyada çilek fidesi dikmek zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada fasulye fidesi görmek yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments