Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma fidesi dikmek

Rüyada elma fidesi dikmek

Rüyada elma fidesi dikmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, hatalarından erken döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elma fidesi dikmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Rüyada elma fidesi dikmek yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, o kişiye zararının dokunacağına tabir olunur.

Rüyada ceviz fidesi dikmek anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına delalettir.

Rüyada patlıcan fidesi dikmek o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada kiraz fidesi dikmek ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, emeklerinin yarıda kalacağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine delalet eder.

Rüyada sebze fidesi dikmek kişinin esenlik bulacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine alamet eder.

Rüyada üzüm fidesi dikmek zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına delalet eder.

Rüyada domates fidesi dikmek aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çilek fidesi dikmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments