Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada filin işediğini görmek

Rüyada filin işediğini görmek

Rüyada filin işediğini görmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, hayatından razı geleceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada filin işediğini gördüyseniz:

  • Gizli kapaklı işler dikkat gerektiriyor.

Rüyada filin işediğini görmek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, daha sonra işlerin açılacağına tabir olunur.

Rüyada başkasını işediğini görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine yorulur.

Rüyada bir kadının işediğini görmek garanti olacak makama oturacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına rivayet eder.

Rüyada köpeğin üzerine işediğini görmek haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ayağına işediğini görmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, eşler arasına kara kedi gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babasının işediğini görmek iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivene işediğini görmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada halıya işediğini görmek sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments