Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivene işediğini görmek

Rüyada merdivene işediğini görmek

Rüyada merdivene işediğini görmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada merdivene işediğini gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler vereceğiniz kararlar üzerinde etkili olabilir.

Rüyada merdivene işediğini görmek onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, ruhunun da şifaya kavuşacağına inanılır.

Rüyada birinin üzerime işediğini görmek başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yorgun ve gergin günler geçireceğine, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sokakta işediğini görmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada banyoya işediğini görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, gönül yaralarının iyileşeceği işaret etmektedir.

Rüyada başkasının üzerine işediğini görmek kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına rivayet eder.

Rüyada köpeğin yüzüne işediğini görmek verilen emeklerin karşılığının alınacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına delalettir.

Rüyada bahçeye işediğini görmek yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada babanın işediğini görmek eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments