Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin üzerine işediğini görmek

Rüyada köpeğin üzerine işediğini görmek

Rüyada köpeğin üzerine işediğini görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine inanılır.

Rüyada köpeğin üzerine işediğini gördüyseniz:

  • Tartışarak zaman kaybetmek yıpratıcı durabilir, kendinizi iyi hissettiğiniz şeylerle vakit geçirmelisiniz.

Rüyada köpeğin yüzüne işediğini görmek kederleneceğine, rüya sahibinin fakirleşeceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada köpeğin eve işediğini görmek korkularını yeneceğine, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada üstüne köpek işediğini görmek çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpeğin üzerine işediğini görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, şansın bir türlü dönmeyeceğine delalet eder.

Rüyada köpek işediğini görmek aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada üzerine köpek işediğini görmek helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpeğin eline işediğini görmek başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yavru köpeğin işediğini görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments