Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının işediğini görmek

Rüyada babasının işediğini görmek

Rüyada babasının işediğini görmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada babasının işediğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendi koşullarınızı ortaya koyarken, karşı tarafın da kendi koşullarında ısrarcı olacağını unutmayın.

Rüyada babanın işediğini görmek ele geçen kazancın azalacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine işaret eder.

Rüyada babasının işediğini görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, sorunların ve engellerin biteceğine, yakında başlayacak aşk macerasına yorulur.

Rüyada kendi işediğini görmek zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzüne işediğini görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, kişinin adeta gençleşeceğine delalettir.

Rüyada koltuğa işediğini görmek aile içindeki huzurun kaçacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, bir süre zorluk çekeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasını işediğini görmek sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada durmadan işediğini görmek çok mutlu olacağına, sevineceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğin üstüne işediğini görmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments