Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını işediğini görmek

Rüyada başkasını işediğini görmek

Rüyada başkasını işediğini görmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada başkasını işediğini gördüyseniz:

  • Kendinizi fazla duygusal hissedebilirsiniz.

Rüyada bebeğin üstüne işediğini görmek sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, hayatının alt üst olacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına işaret eder.

Rüyada mezarlığa işediğini görmek anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, bir süre zorluk çekeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah işediğini görmek sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğun üzerime işediğini görmek toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, ona göre davranacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine inanılır.

Rüyada birinin kendi üzerine işediğini görmek mal ve mülk sahibi olunacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına tabir olunur.

Rüyada başkasını işediğini görmek sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, hararetli olayların meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada kedi yavrusunun işediğini görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, emeklerin boş yere harcanacağına, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babanın işediğini görmek büyük zorluklar geçireceğine, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments