Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadının işediğini görmek

Rüyada bir kadının işediğini görmek

Rüyada bir kadının işediğini görmek yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, hayırlı bir evlilik yapılacağına, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine işarettir.

Rüyada bir kadının işediğini gördüyseniz:

  • Gözlemleriniz veya söylemleriniz yüzle çarpılabilir.

Rüyada kadının işediğini görmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadının işediğini görmek şansının ve bahtının döneceğine, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kadının ayakta işediğini görmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine inanılır.

Rüyada evin içine işediğini görmek hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, hastaysa şifa bulacağına, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada maymunun işediğini görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine rivayet eder.

Rüyada dereye işediğini görmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada birinin suratına işediğini görmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, para kazanmasına da vesile olacağına işarettir.

Rüyada koyunun işediğini görmek içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments