Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin ayağına işediğini görmek

Rüyada birinin ayağına işediğini görmek

Rüyada birinin ayağına işediğini görmek kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, hastalıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin ayağına işediğini gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler kendi hikayelerinin dinlenmesini istiyorlar.

Rüyada ayağına işediğini görmek kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin ayağına işediğini görmek hastalıkların iyileşeceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir adamın işediğini görmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada atın işediğini görmek güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir başkasının altına işediğini görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, bunun için Allah’a şükredeceğine, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin kan işediğini görmek büyüleyeceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada üstüne işediğini görmek ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine delalet eder.

Rüyada babanın işediğini görmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments