Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fil taşımak

Rüyada fil taşımak

Rüyada fil taşımak maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, alacaklarını tahsil edeceğine, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına inanılır.

Rüyada fil taşımak gördüyseniz:

  • Alışverişler veya pazarlıklar esnasında karşı koyulması zor teklifler söz konusu olabilir.

Rüyada fil taşımak rahatsızlık vereceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına tabir olunur.

Rüyada kanatlı fil görmek daha fazla başarı kazanılacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada fil ayağı görmek rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine yorulur.

Rüyada fil kafası görmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada filin altında ezilmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, eşlerinin kapanacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil fil görmek hayat kalitesinin de yükseleceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada fil ve deve görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada evinde fil görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, çok daha iyi günler göreceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments