Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada filin altında ezilmek

Rüyada filin altında ezilmek

Rüyada filin altında ezilmek çevreye karşı itibarın artacağına, güllük gülistanlık olacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına, zor zamanların biteceğine, tatsız durumların yaşanacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına yorulur.

Rüyada filin altında ezilmek gördüyseniz:

  • Değişime direnmemelisiniz.

Rüyada altın fil görmek malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada filin altında kalmak paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına tabir olunur.

Rüyada filin altında ezilmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine işarettir.

Rüyada fil resmi görmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına alamet eder.

Rüyada fil üstünde görmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına alamet eder.

Rüyada at ve fil görmek müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına delalet eder.

Rüyada fil eti yemek aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada denizden çıkan fil görmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments