Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fil kafası görmek

Rüyada fil kafası görmek

Rüyada fil kafası görmek çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, tecrübe sahibi olacağına, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına işaret eder.

Rüyada fil kafası gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi kontrol etmeye veya durdurmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada fil kafası görmek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada heykel fil görmek bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına rivayet eder.

Rüyada yanan fil görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada fil doğurtmak yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, hayata karşı cesaretleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizden fil çıktığını görmek çok eğleneceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada uyuyan fil görmek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile fil görmek eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine rivayet eder.

Rüyada erkek fil görmek çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments