Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fil ve deve görmek

Rüyada fil ve deve görmek

Rüyada fil ve deve görmek kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, hak yolundan ayrılmayacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına yorulur.

Rüyada fil ve deve gördüyseniz:

  • Evinizde ya da yaşadığınız yerde değişiklikler yapılabilir.

Rüyada deve ve fil görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fil ve deve görmek bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine rivayet eder.

Rüyada kızgın fil görmek işten yana kısmetinin kapanacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, ruhen güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada ağlayan fil görmek hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına delalettir.

Rüyada evde fil görmek ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına, engel tanımayan biri olacağına delalet eder.

Rüyada yedi fil görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına delalettir.

Rüyada yavru filler görmek mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada fil boku görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments