Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinde fil görmek

Rüyada evinde fil görmek

Rüyada evinde fil görmek fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, verimliliğinin de artacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine rivayet eder.

Rüyada evinde fil gördüyseniz:

  • Ailenizle birlikte, evle ilgili bir konuyla ilgilenebilirsiniz.

Rüyada evin içinde fil görmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada evinde fil beslemek kişinin her işi severek yapacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada evinde fil görmek yeni hobiler edinileceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına yorulur.

Rüyada küçük fil yavrusu görmek uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada mavi fil görmek adeta havalara uçacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük beyaz fil görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına işarettir.

Rüyada denizde yürüyen fil görmek ona kol kanat gereceğine, sorunların hallolacağına, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine alamet eder.

Rüyada fil ve deniz görmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments