Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fil resmi görmek

Rüyada fil resmi görmek

Rüyada fil resmi görmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına delalet etmektedir.

Rüyada fil resmi gördüyseniz:

  • Ateşinizi dışarı püskürmeniz durumunda ortam yangın yerine dönebilir.

Rüyada fil resmi görmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, bedeninin de iyileşeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına delalet etmektedir.

Rüyada fil resmi çizmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine inanılır.

Rüyada bir sürü fil görmek onu borçtan kurtaracağına, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada fil eti yediğini görmek kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada fil kolye görmek çeşitli tartışmalar yaşanacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada filin kovaladığını görmek ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına delalet eder.

Rüyada fil ve fare görmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, kendinden emin adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada fil ve yavrularını görmek yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, huzurunun yerine geleceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments