Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada filin kovaladığını görmek

Rüyada filin kovaladığını görmek

Rüyada filin kovaladığını görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada filin kovaladığını gördüyseniz:

  • Aslında biraz sakin olabilirseniz hayatınız daha dengeli bir yapı kazanabilir.

Rüyada fil kovaladığını görmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına delalettir.

Rüyada fil kovalamak daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine tabir olunur.

Rüyada filin kovaladığını görmek çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, doğru bir karar verileceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada filin koşturduğunu görmek kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada süs fil görmek sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada fil kolyesi görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına işarettir.

Rüyada büyük bir fil görmek yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, yüzünün güleceğine, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada fil biblo görmek sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments