Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fil kolye görmek

Rüyada fil kolye görmek

Rüyada fil kolye görmek hayallerine kavuşacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına delalettir.

Rüyada fil kolye gördüyseniz:

  • Bir sürü plan veya projeyi aynı anda yapmaya çalışmaktansa, öncelikle elinizdeki işleri tamamlamanızda fayda var.

Rüyada filli kolye görmek gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fil kolye görmek yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine tabir olunur.

Rüyada fil kolyesi görmek hasret içinde kalacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru fil görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş fil görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına inanılır.

Rüyada fil ve deve görmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, yanlış yatırımlar yapılacağına delalet eder.

Rüyada fil yavrusunu görmek zarar edeceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada fili kesmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, çok mutsuz olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments