Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü fil görmek

Rüyada bir sürü fil görmek

Rüyada bir sürü fil görmek güvenli ve mutluluk dolu seyahate, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, zor günlerini arkasında bırakacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir sürü fil gördüyseniz:

  • Fırsatlar mevcutken değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada bir sürü fil görmek gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sürü halinde fil görmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, insanlara karşı güveninin sarsılacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına inanılır.

Rüyada fil dövmesi görmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş fil görmek çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, ele geçen parada artış olacağına delalet etmektedir.

Rüyada filin öldürüldüğünü görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, her şeyin yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada fil kolyesi görmek işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada yavru fil görmek Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada fil kesmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments