Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fil ve fare görmek

Rüyada fil ve fare görmek

Rüyada fil ve fare görmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, kişinin iyi hale geleceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, önünü göremez olacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fil ve fare gördüyseniz:

  • Son dakikada bir program değişikliği yapmanız gerekebilir.

Rüyada fil ve fare görmek kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada filin saldırısına uğramak yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada fil burnu görmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük fil görmek çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yürüyen fil görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, konforunu ve rahatını yitireceğine alamet eder.

Rüyada fil kesildiğini görmek kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına inanılır.

Rüyada ormanda fil görmek kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına delalettir.

Rüyada cam fil görmek doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, onu yalnız bırakmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments