Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fil eti yediğini görmek

Rüyada fil eti yediğini görmek

Rüyada fil eti yediğini görmek sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada fil eti yediğini gördüyseniz:

  • Çok fazla abur cubur tüketme eğilimindesiniz.

Rüyada fil eti yediğini görmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına alamet eder.

Rüyada yedi fil görmek sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine yorulur.

Rüyada fil eti görmek hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına alamet eder.

Rüyada fil eti yemek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, çok başarılı işlerin altına imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının domuz eti yediğini görmek yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine rivayet eder.

Rüyada insan eti yediğini görmek en pahalı evlerde oturacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine delalettir.

Rüyada misafire et yedirmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine tabir olunur.

Rüyada birine et yedirmek onların mutlu haberlerini alacağına, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments