Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahlı ordu görmek

Rüyada silahlı ordu görmek

Rüyada silahlı ordu görmek hayata küsecek duruma geleceğine, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahlı ordu gördüyseniz:

  • Öfkelenmeden bazı kişileri geri çevirmenin yolunu bulabilirsiniz.

Rüyada silahlı ordu görmek mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına, kazancından başkalarına da vereceğine delalet eder.

Rüyada polis ordusu görmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına işaret eder.

Rüyada ordu kurmak kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, muradın olacağına, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına alamet eder.

Rüyada karınca ordusu görmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, patron koltuğuna yükseleceğine yorulur.

Rüyada atlı ordu görmek eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine delalet eder.

Rüyada fil ordusu görmek güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ordudan kaçmak arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine işaret eder.

Rüyada ordu yönetmek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments