Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ordu asker görmek

Rüyada ordu asker görmek

Rüyada ordu asker görmek kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, maddi açıdan ferahlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ordu asker gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durmak için duygularınızı kontrol etmeniz gerekiyor.

Rüyada bir ordu asker görmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine delalettir.

Rüyada ordu asker görmek birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına işaret etmektedir.

Rüyada asker ordusu görmek onunla yaşamını birleştireceğine, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada orduyla savaşmak huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine delalet eder.

Rüyada ordu görmek yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada atlı ordu görmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, bolluğun ve bereketin artacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına alamet eder.

Rüyada düşman ordusu görmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına işarettir.

Rüyada ordudan kaçmak çok büyük kısmetler elde edileceğine, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments