Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada orduyla savaşmak

Rüyada orduyla savaşmak

Rüyada orduyla savaşmak hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, büyük hatalar yapacağına, rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, hasret ve özlem gidereceğine, yenileceğine, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada orduyla savaşmak gördüyseniz:

  • Evde yararlı değişiklikler yapmaya odaklanmalısınız.

Rüyada orduyla savaşmak sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine delalettir.

Rüyada osmanlı ordusunu görmek işlerin eski haline döneceğine, rahatsızlıkların son bulacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada atlı ordu görmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına alamet eder.

Rüyada orduya katılmak zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına rivayet eder.

Rüyada ordu kurmak kırılan umutların tekrar filizleneceğine, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ordu komutanı görmek rahatının ve gelirinin artacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada asker ordusu görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, şifa ve moral bulacağına, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına yorulur.

Rüyada silahlı ordu görmek yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments