Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fiğ tarlası görmek

Rüyada fiğ tarlası görmek

Rüyada fiğ tarlası görmek arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, çok büyük kazanç sağlanacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, bazı operasyonlar geçireceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına işarettir.

Rüyada fiğ tarlası gördüyseniz:

  • Teşebbüsleriniz otorite konumundaki kimseler tarafından engellenebilir.

Rüyada fiğ tarlası görmek rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine tabir olunur.

Rüyada fiğ biçmek malın ve paranın da arttıkça artacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada fiğ görmek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, mutlu günler yaşanacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada fiğ otu görmek yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarla biçmek her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarlada maydanoz görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, maddi güç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sümbül tarlası görmek tabiri caizse ağız tadından olacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına delalet eder.

Rüyada tarlada altın bulmak rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments