Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fiğ biçmek

Rüyada fiğ biçmek

Rüyada fiğ biçmek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada fiğ biçmek gördüyseniz:

  • Değişimin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada fiğ biçmek keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada fiğ otu görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, karanlık kişilerle muhatap olacağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine işaret eder.

Rüyada fiğ görmek ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine işaret eder.

Rüyada fiğ tarlası görmek rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada kamış biçmek konforunu ve rahatını yitireceğine, el açmayacağına, ortamın bir hayli gerileceğine delalet etmektedir.

Rüyada biçerle ekin biçmek yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine, insanlar arasında barışın sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırpan biçmek hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına işaret eder.

Rüyada yeşil ekin biçmek maddi kayıpların sona ereceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments