Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fiğ otu görmek

Rüyada fiğ otu görmek

Rüyada fiğ otu görmek hayallerinin peşinden gideceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada fiğ otu gördüyseniz:

  • Daha çok maddi değerler taşıyan konuları ön plana alacaksınız.

Rüyada fiğ otu görmek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, hayallerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada fiğ biçmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada fiğ görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, birçok yeni bağlantı kurulacağına, dertlerinin unutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada fiğ tarlası görmek geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada bahçede ot yolmak kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına rivayet eder.

Rüyada isirgan otu toplamak yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada hardal otu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada adam otu görmek edilen duaların karşılığını bulacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, çok büyük kısmetler kazanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments