Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sümbül tarlası görmek

Rüyada sümbül tarlası görmek

Rüyada sümbül tarlası görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, bir takım sorunlar çıkacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, neşesinin de yerine geleceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sümbül tarlası gördüyseniz:

  • Bir çok şeyi önceden tahmin edebilir, karşınızdaki kimselerin duygularını hissedebilirsiniz.

Rüyada sümbül tarlası görmek bereket ve zenginlik elde edeceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada saksıda sümbül görmek küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor sümbül koklamak yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, işlerini toparlayacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine delalettir.

Rüyada mor sümbül toplamak yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, üzüntülü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor sümbül görmek böylece kendine güveneceğine, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine delalet eder.

Rüyada sümbül koparmak parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sümbül efendiyi görmek kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı sümbül görmek sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, hikmete kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments