Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarla biçmek

Rüyada tarla biçmek

Rüyada tarla biçmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına tabir olunur.

Rüyada tarla biçmek gördüyseniz:

  • Görünürde sizin için pek önemli olamayan bir kişinin desteğini almanız sıkıntılarınızın hafiflemesini sağlayabilir.

Rüyada tarlada buğday biçmek yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, kendisine gelir getiren yolların açılacağına inanılır.

Rüyada buğday tarlası biçmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına işarettir.

Rüyada tarla biçmek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, sahip olduklarının da çoğalacağına işarettir.

Rüyada tarlada ekin biçmek yanlış adımlar atacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına yorulur.

Rüyada tarlada ot biçmek temize çıkacağına, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına inanılır.

Rüyada nohut biçmek korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada tırpanla ot biçmek sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada yeşillik biçmek evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, kazancın katlanacağına, insanlarla arasının açılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments