Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fiğ görmek

Rüyada fiğ görmek

Rüyada fiğ görmek kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, kısmetinin de açılacağına delalet eder.

Rüyada fiğ gördüyseniz:

  • Çok yoruluyorsunuz.

Rüyada fiğ tarlası görmek çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, hayatının afiyette geçeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada fiğ biçmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, istediği noktalara ulaşacağına alamet eder.

Rüyada fiğ otu görmek işe başlanacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada fiğ görmek gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments