Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fidanlar görmek

Rüyada fidanlar görmek

Rüyada fidanlar görmek oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, zararının büyük olacağına, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, büyük bir adım atılacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına işarettir.

Rüyada fidanlar gördüyseniz:

  • Bazı bağlantıları koparabilirsiniz.

Rüyada gül fidanı diktiğini görmek hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabak fidanı görmek rahat ve güzel günler geçireceğine, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinden fidan almak büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, onların mutlu haberlerini alacağına delalet etmektedir.

Rüyada şeftali fidanı görmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine alamet etmektedir.

Rüyada fidan görmek canını sıkan şeyleri yeneceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük fidan dikmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine delalet eder.

Rüyada fidan sulamak alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına tabir olunur.

Rüyada ayva fidanı görmek kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments