Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden fidan almak

Rüyada birinden fidan almak

Rüyada birinden fidan almak daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, kendisini ona adayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden fidan almak gördüyseniz:

  • Bir ilişkide olan biteni hafife alıyor olabilirsiniz.

Rüyada kayısı fidanı dikmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada gül fidanı diktiğini görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine alamet eder.

Rüyada çam fidanı almak işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada akasya fidanı görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada badem fidanı görmek işindeki verimliliğin düşeceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, eve huzur dolacağına delalet eder.

Rüyada şeftali fidanı görmek daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına alamet eder.

Rüyada elma fidanı dikmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük fidanlar görmek evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments