Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük fidan dikmek

Rüyada küçük fidan dikmek

Rüyada küçük fidan dikmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, kederlerinin son bulacağına, işlerin iyiye gideceğine işaret eder.

Rüyada küçük fidan dikmek gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerin, işlerin veya planların olumlu olumsuz yanlarını hesaplamayı bırakıp bir an önce harekete geçmenizde fayda var.

Rüyada küçük fidan dikmek sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına delalettir.

Rüyada sebze fidanı dikmek hayata daha sıkı tutunacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada patlıcan fidanı dikmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada elma fidanı dikmek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, kazancın gittikçe azalacağına inanılır.

Rüyada portakal fidanı dikmek sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, gönlündeki gibi sevileceğine, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada marul fidanı dikmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada asma fidanı dikmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada biber fidanı dikmek çok zarar göreceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments