Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabak fidanı görmek

Rüyada kabak fidanı görmek

Rüyada kabak fidanı görmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, ticarette öne geçeceğine, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, yüzünün de güleceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabak fidanı gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle bir yola çıkabilirsiniz.

Rüyada kabak fidanı görmek iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, adının yayılacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına rivayet eder.

Rüyada kiraz fidanı görmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına işaret eder.

Rüyada mezarlığa fidan dikmek aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine inanılır.

Rüyada sebze fidanı dikmek kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, sorunlarını aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada soğan fidanı görmek gitmediği yerlere gideceğine, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine alamet eder.

Rüyada küçük fidan dikmek işlerin de yolunda gideceğine, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, hayırlı haberler duyacağına delalet eder.

Rüyada fidana su dökmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada fidanlar görmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments