Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fidan görmek

Rüyada fidan görmek

Rüyada fidan görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, yeteneklerini geliştirmeye, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, doğru bir karar verileceğine delalettir.

Rüyada fidan gördüyseniz:

  • Sıkıntılı durumlar yaşasanız da geriye çekilmek yerine sizi kamçılamasını sağlayın.

Rüyada fidan sulamak gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dut fidanı görmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına delalettir.

Rüyada kuru fidan görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fidan budamak yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine işarettir.

Rüyada yeni dikilmiş fidan görmek hedeflerine yaklaşacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına işarettir.

Rüyada fasulye fidanı görmek elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, sorunlarının birken beş olacağına işarettir.

Rüyada ceviz fidanı diktiğini görmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına yorulur.

Rüyada gül fidanı görmek eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments