Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayva fidanı görmek

Rüyada ayva fidanı görmek

Rüyada ayva fidanı görmek mutlu ve keyifli hissedeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına işarettir.

Rüyada ayva fidanı gördüyseniz:

  • Yeni iş teklifleri almanız da ihtimal dahilindedir.

Rüyada ayva fidanı görmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına yorulur.

Rüyada ayva soymak kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, esenlik içinde olacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan ayva toplamak maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada iri ayva görmek sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada ayvayı yemek bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada ayva koparıp yemek geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, kırgınların barışacağına işarettir.

Rüyada ayva bahçesi görmek çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine delalet eder.

Rüyada ayva nar görmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments