Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dikilmiş fidan görmek

Rüyada dikilmiş fidan görmek

Rüyada dikilmiş fidan görmek huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına tabir olunur.

Rüyada dikilmiş fidan gördüyseniz:

  • Aile içinde size yapılacak olan sürprizler ya da verilecek hediyeler olabilir.

Rüyada dikilmiş fidan görmek insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ceviz fidanı diktiğini görmek ömrünün uzun olacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının fidan diktiğini görmek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada yeni dikilmiş fidan görmek sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine inanılır.

Rüyada gül fidanı diktiğini görmek büyük başarılara imza atacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil fidan dikmek zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, yollarının açılacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada fidan dikmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada fidan koparmak başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments