Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fen sınavı olmak

Rüyada fen sınavı olmak

Rüyada fen sınavı olmak işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, işlerin çok iyiye gideceğine, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına yorulur.

Rüyada fen sınavı olmak gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınız da bazı tatminsizlikler yaşayabilirsiniz.

Rüyada fen sınavına girmek hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada fen sınavı olmak yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına alamet eder.

Rüyada fen lisesini görmek gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine alamet eder.

Rüyada fen hocasını görmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına işaret eder.

Rüyada fen lisesi görmek çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fen öğretmeni görmek büyük başarılar elde edeceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına delalettir.

Rüyada sınava girdiğini görmek rahat bir iş hayatının başlayacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sınavda yüksek puan aldığını görmek yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments