Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fen lisesini görmek

Rüyada fen lisesini görmek

Rüyada fen lisesini görmek acı veren kazalara, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, huzurlu bir hayat süreceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada fen lisesini gördüyseniz:

  • Ortaya koymak istediğiniz işlere yapacağınız yatırımlar belli kurumlarla ilişkilerinizi arttırabilir.

Rüyada fen lisesini görmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, örnek insan olacağına rivayet eder.

Rüyada fen lisesi görmek insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına rivayet eder.

Rüyada fen öğretmeni görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fen sınavı olmak sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada fen sınavına girmek yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, maddi güç elde edeceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada fen hocasını görmek hoşluk içinde olacağına, maneviyatını daha ön planda tutacağına, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada lise forması giymek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine tabir olunur.

Rüyada yeniden liseye gitmek işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, aile içinden birinin gurbete çıkmasına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments