Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fen öğretmeni görmek

Rüyada fen öğretmeni görmek

Rüyada fen öğretmeni görmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, sorunlarını teker teker aşacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına işarettir.

Rüyada fen öğretmeni gördüyseniz:

  • Kendinizi akıntıya bırakırsanız herşeyi berbat edebilirsiniz.

Rüyada fen öğretmeni görmek emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada fen lisesini görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, rahat bir nefes alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada fen lisesi görmek ağız tadının yerinde kalacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada fen sınavı olmak geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada fen sınavına girmek konforunun yerinde olacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada fen hocasını görmek bol kazançlı günler geçireceğine, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada öğretmenin seni öptüğünü görmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine işaret eder.

Rüyada eşinin öğretmen olduğunu görmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments