Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınavda yüksek puan aldığını görmek

Rüyada sınavda yüksek puan aldığını görmek

Rüyada sınavda yüksek puan aldığını görmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, zahmeti işlerin kolaylaşacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, epey bir zarara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sınavda yüksek puan aldığını gördüyseniz:

  • Sizi tatmin etmeyen veya keyif vermeyen iş, anlaşma, ilişki veya iş birliklerini sonlandırabilirsiniz.

Rüyada sınavdan yüksek puan aldığını görmek kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sınavda yüksek puan aldığını görmek iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada üniversite sınavından yüksek puan almak elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, ekmeğinin bereketleneceğine, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine işarettir.

Rüyada sınavda yüksek puan almak kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada sınavdan yüksek puan almak elinin darda kalmayacağına, itibarın sarsılacağına, yetki sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sınavda aldığın puanı görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, borçların biteceğine alamet eder.

Rüyada sınavdan puan aldığını görmek de rahatının yerine geleceğine, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada sınavdan kaç puan aldığını görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, eşit davranılacağına, kişinin geçiminin zorlaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments