Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fen sınavına girmek

Rüyada fen sınavına girmek

Rüyada fen sınavına girmek yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına alamet eder.

Rüyada fen sınavına girmek gördüyseniz:

  • Sizi tartışmaya çeken kişilere izin vermemelisiniz.

Rüyada fen sınavına girmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Rüyada fen sınavı olmak ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada fen lisesini görmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, ekmeğinin azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada fen hocasını görmek sorunlarını gidereceğine, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada fen lisesi görmek yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, işinde başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada fen öğretmeni görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kpss sınavına girmek atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada sınava girmek ve ağlamak iş ve zaman kaybına uğrayacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments