Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fen lisesi görmek

Rüyada fen lisesi görmek

Rüyada fen lisesi görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, zorlukların ve kavgaların biteceğine, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına alamet eder.

Rüyada fen lisesi gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da ilişkilerinizi ilgilendiren konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada fen lisesini görmek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada fen lisesi görmek sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına delalettir.

Rüyada fen sınavına girmek malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına delalet eder.

Rüyada fen sınavı olmak bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, işinin ehli olacağına rivayet eder.

Rüyada fen hocasını görmek içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine yorulur.

Rüyada fen öğretmeni görmek yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine inanılır.

Rüyada lise arkadaşı görmek eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine rivayet eder.

Rüyada lise öğrencisi olmak gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments