Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lise arkadaşı görmek

Rüyada lise arkadaşı görmek

Rüyada lise arkadaşı görmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, alışveriş yapacağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada lise arkadaşı gördüyseniz:

  • Sürpriz aşklar veya ilişkiler söz konusu olabilir.

Rüyada eski lise arkadaşlarını görmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski lise arkadaşını görmek kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada lise arkadaşı görmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada lise arkadaşını görmek uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine rivayet eder.

Rüyada fen lisesi görmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine yorulur.

Rüyada lise okumak maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, büyük başarılara kazanılacağına işaret eder.

Rüyada lisede olmak ters giden bir durumla karşılaşılacağına, hileye, fesada bulaşacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada lise öğrencisi olduğunu görmek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments