Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada felçli insanı yürürken görmek

Rüyada felçli insanı yürürken görmek

Rüyada felçli insanı yürürken görmek duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine inanılır.

Rüyada felçli insanı yürürken gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı konuşturmalısınız.

Rüyada bir insanı felçli görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada felçli insanı yürürken görmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada felçli insanın iyileştiğini görmek pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına işarettir.

Rüyada felçli insan görmek kazancının ve canın güvence altında olacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini felçli görmek yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, insanları kıracağına, üzeceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada babanın felç olduğunu görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinin felç olduğunu görmek verilen kararların geri çekileceğine, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada felç olmuş birini görmek hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, sosyal hayatında da mutlu olacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments