Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir insanı felçli görmek

Rüyada bir insanı felçli görmek

Rüyada bir insanı felçli görmek kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, moralinin her zaman yerinde olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada bir insanı felçli gördüyseniz:

  • Size sanki bilgileriniz eksikmiş gibi gelebilir.

Rüyada felçli insan görmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına delalettir.

Rüyada bir insanı felçli görmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada felçli insanı yürürken görmek herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine rivayet eder.

Rüyada felçli insanın iyileştiğini görmek yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, büyük bir ortaklık yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin felç geçirdiğini görmek onlarla çok iyi vakit geçireceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, sıkıntılarının daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada anneyi felç görmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına delalettir.

Rüyada annemin felç olduğunu görmek mutlu ve güzel günlerin geleceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, çok kötü günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada yakının felç olduğunu görmek kazancını birkaç kat arttıracağına, bolluk ve bereket geçireceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments