Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın felç olduğunu görmek

Rüyada babanın felç olduğunu görmek

Rüyada babanın felç olduğunu görmek tüm düzenin alt üst olacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada babanın felç olduğunu gördüyseniz:

  • Sevgilinizin yeni fiziksel görüntüsü karşısında çok şaşıracaksınız.

Rüyada babasını felçli görmek iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, tatsızlık olacağına inanılır.

Rüyada babanın felç olduğunu görmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, şeytanın aklına uyacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babasını felç görmek çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, dualarına karşılık alacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babayı felçli görmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babasının felç olduğunu görmek gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babayı felç görmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü birini felçli görmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına delalet eder.

Rüyada ağız felci olmak maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, içinin rahatlayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments