Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinin felç olduğunu görmek

Rüyada elinin felç olduğunu görmek

Rüyada elinin felç olduğunu görmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, çok büyük atılımlar yapılacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına rivayet eder.

Rüyada elinin felç olduğunu gördüyseniz:

  • Gelirlerinizi, hayatınızı kazanma biçiminizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren bazı konularda değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada elinin felç olduğunu görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada akrabanın felç olduğunu görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını felç görmek rızkının kesileceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolunun felç olduğunu görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına delalet eder.

Rüyada kardeşinin felç olduğunu görmek gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin felç geçirdiğini görmek herkesin rahat edeceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, insanların güvenini kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzün felç olduğunu görmek çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine tabir olunur.

Rüyada birini felç görmek işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments