Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunun felç olduğunu görmek

Rüyada kolunun felç olduğunu görmek

Rüyada kolunun felç olduğunu görmek girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına yorulur.

Rüyada kolunun felç olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı endişeli kişiler size, emin olmadığınız planlara dahil olma veya bazı imzalar atma konusunda baskı uyguluyor olabilirler.

Rüyada kolunun felç olduğunu görmek kazancının her gün daha fazla artacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, bazı sorunlarla uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada elinin felç olduğunu görmek boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada kendini felçli görmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, iş hayatında sözü geçen biri olacağına delalet eder.

Rüyada başkasını felçli görmek bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada felçli birini görmek kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yakınının felç olduğunu görmek işyerini kapatacağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, rızkının da çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini felç olmuş görmek aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine işarettir.

Rüyada ağzın felç olduğunu görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments