Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada felçli bebek görmek

Rüyada felçli bebek görmek

Rüyada felçli bebek görmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, resmi bir göreve getirileceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına yorulur.

Rüyada felçli bebek gördüyseniz:

  • Bazı insanlar size karşı kışkırtılabilir.

Rüyada felçli bebek görmek bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada yüzü felç olmak işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada yüz felç olmak hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir insanı felçli görmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada bacaklarının felç olduğunu görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, şansının yaver gideceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada felçli olduğunu görmek zarara gireceğine, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ağzının felç olmak kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına alamet eder.

Rüyada yüzünün felç geçirdiğini görmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments