Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü felç olmak

Rüyada yüzü felç olmak

Rüyada yüzü felç olmak o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, önünü açacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, hevesinin kursağında kalacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya rivayet eder.

Rüyada yüzü felç olmak gördüyseniz:

  • Aşırı ilgisiz ya da aşırı ilgili olarak karşınızdaki kimseyi allak bullak edebilirsiniz.

Rüyada birinin yüz felci geçirdiğini görmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye alamet eder.

Rüyada yüz felç olmak ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, hak yolunu bulacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüz felçli birini görmek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına inanılır.

Rüyada yüz felci görmek kazancının tükenmeyeceğine, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine işarettir.

Rüyada yüzü felçli birini görmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüz felci geçirdiğini görmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, kazancının katbekat artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüz felci geçiren birini görmek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüz felç olduğunu görmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments